Mobil bilder

Har äntligen fattat vart min usb sladd till mobilen är, det är visst den som är laddaren haha. Iaf kan jag nu föra över bilder på datorn vilket är kul. Här är några som jag tagit under året (vilket inte är många)


Äckelspindel som satt på gräsklipparn på  jobbet i somras


Rolig bild på Joe Labero och en kille som ser skräckslagen ut


Första grillningen i år, lax!


vårstädat uterum


mina svullna ögon efter en  misslyckad ögonfransfärgning. Var visst allergisk mot det.


Den svenska björnstammen som jag såg igår


Hjo

Var i Hjo idag och kollade på alla fina vitsippor






Ut i naturen

Igår var det snö och kallt ute, idag är det sol och grönt. Aprilväder alltså!!
Tränade med nya objektivet idag lite, fotade lite allt möjligt i naturen.








sleepy


Fårfårfårfår









Provade nya objektivet när jag fotade fåren (nackdelen där var att dom rörde sig hela tiden så svårt att få till skärpan) Har ett får som är så rolig, alla andra fåren springer iväg och blir rädda för kameran men hon springer till mig istället och vill bli fotad haha


Nytt objektiv:)

Har köpt ett nytt objektiv, ett lite annorlunda objektiv eftersom man ändrar bländaren på själva objektivet. Sen kan man inte använda autofokus vilket jag både gillar och ogillar, tycker det är lite svårt att sätta fokus på det jag vill, men med träning så lär jag mig nog.

Nikkor 85mm/1.4 AI-s köpt på blocket



Men hittills älskar jag det, är riktigt kul att fota med det.


fina vitsippor






Glad Påsk :)





Glad påsk till er. Här hemma blir det snart påsklunch som ska bli väldigt gott. Synd bara att det är snö ute, men tur att solen skiner, då blir man lite pigg iaf!


Älskade mormor

Är så glad jag följde med igår för att hälsa på hos mormor. Var en bra dag igår. Först när vi sa vilka vi var och jag sa att jag är Caroline så sa hon nemen är det Caroline vad roligt också skrattade hon, sen höll vi i varandras händer när vi gick till hennes rum. Där pratade vi och hon sa att om jag skulle jobba där nån dag så fick jag sova i hennes säng, medans hon kunde sova på soffan haha :). Sen hände det bästa, vi skulle säga hejdå, jag kramade henne och satte mig sen ner på huk, och då tittar hon in i mina ögon och det var som om nån tryckte på en knapp för helt plötlisgt visste hon vem jag var. Hon sa oj vad stor du har blivit, du är lik din mamma och vad söt du är. Jag blev så paff så jag visste inte vad jag skulle säga, så sa att hon också var söt, vilket hon inte tyckte för hon är ju så gammal (hon vet inte att hon är så gammal heller). Sen så kände hon att jag var kall om händerna så då ville hon låna ut några vantar till mig. Hon blev som förr, var så konstigt. Sen blev hon som vanligt igen, men fortfarande glad iaf! Mamma pratade med sköterskan idag som säger att mormor är väldigt trött och slö, orkar inte stå upp osv, hon hade problem med hjärtat igår och i förrgår också. Så vi ska förbereda oss. Däför är jag så glad att mormor var som hon var igår, att hon kom ihåg mig, och vi kramades två gånger. Är så hemskt när hon är arg, villket hon vart några gånger, så gårdagen vill jag inte glömma! Därför jag skriver upp det här också, för att kunna gå tillbaka och läsa om det. Hon är 93½ så hon har levt och gjort allt iaf, varit med om mycket.






RSS 2.0