Sommarbilder

 
 
Lite bilder jag tagit i sommar.
 
 
 
 
 
 

Tjuvtitt

Var i lägenheten i fredags/lördags och var på ikea i över 4h på fredagen. Efter det så satte vi ihop möbler. På lördagen så åkte vi åter igen till Ikea, men då var det mest småplocket.
 
Det rummet som är mest klar är köket, resten är inte riktigt klart än.
Det som ska upp här är klockan, och en tavellist, det ska vara på den "fria" väggen.
 
Här är sovrummet hittills då. Svarta tavlan ska upp ovanför skrivbordet, min stringhylla ska upp också, sen ska vi ta med en pinnstol hemifrån. Sist ska jag nog köpa ett fint överkast till sängen.
 
Ja, här finns ju lite mer att göra, en lång tavellist ska upp ovanför tv:n, en tavla ska upp ovanför soffan, ska köpa här hemma en matta och soffbord, sen ska gardiner upp och min fotölj ska fram. Ska kankse också skaffa en bokhylla som ska stå där golvlampan står typ.
 
Här är från andra hållet, ovanför skänken ska jag ha min tavelvägg, och brevid soffan vill jag köpa en "steg-hylla" , en sån man kan glimta från hallen till höger, men bredare, tyvärr fanns den inte i lager på Ikea så får vänta med den ett tag.

Kreativitet

Så, var ett tag sen jag skrev, men har haft fullt upp. Har iaf fått en lägenhet i Nybro (ca 15min med tåg från Kalmar) den är på 54kvm och är 2 rum och kök. Har förra veckan och denna veckan vart lite pysslig, började med att köpa en fotölj jag såg potential i på second hand, sen köpte jag billigt tyg (49kr/m) och sydde en ny klädsel, har aldrig i mitt liv sytt nått på riktigt så blev extremt nöjd med det jag klarade av.
 
Glömde ta en "före" bild, men la på det gamla tyget så man ser hur det såg ut. Väldigt brun/grå dassigt och dålig kvalite på tyg.
 
Sprätte upp alla sömmar på det gamla tyget och använde det som mall till nya tyget. Valde ett ganska färgglatt tyg, det mesta i lägenheten kommer vara vitt, och ljust och jag vill ha några färgglada klickar, och denna blev en klick haha
 
 
Sen har jag även påbörjat en fotovägg som jag kommer ha. Den kommer bara ha svartvita foton och jag kommer blanda nya kort med gamla när mina mor/far föräldrar var unga, här är iallafall början på den, måste köpa fler ramar och få hem korten på dom nytagna bilderna. Men tror jag får dom nästa vecka, eller på fredag!
 
 
 

RSS 2.0