Träning


FÖRE




EFTER



Tränade lite på det jag fick lära mig på första lektionen i Digital bildbehandling, gjorde inte så noga men blev nöjd ändå:)


Black/White





Provade lite svartvita porträtt foton idag! hade en lampa snett bakom mig och en snett framför mig, men blev väl inte riktigt som jag tänkt, men blev nöjd ändå:)

Har börjat lite smått att kolla igenom mina kurser jag ska gå nu i höst, verkar vara bra/roliga kurser iallafall (visuell kommunikation och digital bildbehandling)


Rönnbär och blommor







Den svenska björnstammen-Vart jag mig i världen vänder


Det finns alltid en morgondag.







Tog lite bilder så det blev Bokeh i bakgrunden, det gör man genom att ha kort skärpedjup och sedan som här, ha solen bakom exempelvis ett träd och sätt skärpan på nått i förgrunden, ta kortet! det runda blir till mellan löven i trädet typ! svårt tat förklara, men det var på ett ungefär!

Det första kortet blev lite häftigt tycker jag, ser ut som jag gjort det i photoshop, men nope, det har jag ikke!


Kalmar slott!


älskade ljuset i fönstrerna, perfekt för porträtt! på bilden är det min mamma och pappa!


Favorit bild


Tror detta är min favorit bild jag tagit, är nån speciell känsla i bilden! Var på guidad tur i kalmar slott och såg det här gamla paret och tyckte dom var så söta som gick hand i hand, så smygfotade dom när dom skulle kolla ut genom fönstret, gillar ljuset och att dom inte är i mitten av bilden! var ren tur att kortet blev bra också, hann bara ta ett kort:)


RSS 2.0