M.W






illustration Antilop



Har skaffat mig Illustrator, så håller på och lära mig hur det fungerar, här är det första jag målat i det!


Uppgifter

Här två uppgifter vi haft på nya kursen jag går (introduktion till digital grafik) var lite tveksam till den i början, men tycker den är riktigt kul nu:)

Det vi har fått göra är en Bröllopsinbjudan och ett bokomslag.

Inbjudan: Beställaren var ett par i 30-års åldern som gillade italien, slott/borgar, toscanskt vin, gudfadern filmerna och la dolce vita filmen. Här är mitt resultat!

Baksida-------------------------------->Framsida






Insidan



Sen var det den andra uppgiften som var ett bokomslag, vi skulle göra ett helt nytt bokomslag till en gammal bok. Jag valde boken "barnen ifrån frostmofjäll" som handlar om 7 syskon som blir föräldralösa och dom börjar på en vandring på fjällen för att leta upp ett nytt liv kan man säga, med sig har dom geten Gullspira. Jag ville göra mitt omslag mer modernt, och såhär blev det!





Sen lite update om branden i min brors byggnad i gbg. Det brann i ca 3 dygn, så just nu finns det inget tak, och det är vattenskada i nästan hela byggnaden. Det är även rasrisk! Min bror har bott hos en kompis i 1 vecka och ska idag få en lägenhet som han får bo i tills renoveringen är klar (vilket blir om några månader).


brand

Lite läskigt detta, branden som det står om på aftonbladet och expressen är i min brors byggnad, han bor 2 våningar nedanför lägenheten som brinner, och nu har det blivit ännu värre med en död i lägenheten och hela vinden som brinner... vet inte alls om han kommer kunna bo där eller hur dte kommer bli, eller när han ens får gå och hämta kläder/dator etc och bo hos nån kompis.

En död Ett femvåningshus i centrala Göteborg fick evakueras efter en brand.
Bild från Aftonbladet.se


2 till





På alla fotona (i detta och föregående inlägg) använder jag mitt 50mm/1.8 objektiv


RSS 2.0